https://www.sagofenisadora.se/wp-content/uploads/Snövit.jpg

Dagboken

måndag 9 januari, 2023

God fortsättning på det nya året.

Den här våren kommer sagofen Isadora vara på bland annat Vellinge skolor med ett skapande skola projekt, i Halmstad med teater på biblioteken, på flera bibliotek runt omkring i Skåne och en turné till Motala och Linköping.

Digital teater kan det vara något? Jag tänker att det kan vara ett komplement till den fysiska teatern. Jag tror det är viktigt för barn att bli bomberade med kultur och då kan detta vara ett verktyg. Här kommer tre viktiga anledningar till varför digital teater på förskolan och hemma under en VABdag:

  1. Digital teater kan ge barnen en möjlighet att uppleva teater på ett nytt och interaktivt sätt. Till exempel kan barnen delta i aktiviteter som att sjunga sånger, dansa och spela rollspel tillsammans med teaterkaraktärerna på skärmen.
  2. Digital teater kan vara en bra källa till lärande för förskolebarn. Många digitala teaterproduktioner är utformade för att förmedla olika kunskaper och färdigheter, till exempel siffror, bokstäver och former.
  3. Digital teater kan vara ett tillgängligt sätt att uppleva teater för barn som inte har möjlighet att besöka en traditionell teaterpjäs. Barn kan enkelt titta på digital teater hemma eller på förskolan, och det finns många olika produktioner att välja mellan.

Sagolika söndagar och fyra fantastiska bebisfredagar

Under fyra söndagar och fyra fredagar kommer Sagofen Isadora spela teater i min lokal, Villan lokstallarna, Kirseberg. Här är hela schemat:

Söndagen den 22 januari Kalas Alfons Åberg! kl 14, ålder 3-5 år

Fredagen den 27 januari Aaooii kl 15, ålder 0-11 månader

Söndagen den 12 februari kl 14 God natt Alfons Åberg, ålder 2-4 år

Fredagen den 24 februari kl 15, Sus och bus,ålder 0-11 månader

Söndagen den 5 mars kl 14 Listigt, Alfons Åberg! 3-5 år

Fredagen den 31 mars kl 15 Ro,ro 0-11 månader

Söndagen den 16 april kl 14 Kalas Alfons Åberg! 3-5 år

Fredagen den 21 april kl 15 Äppel, päppel 0-11 månader

Boka er via Sagofenisadora@gmail.com eller 0735688999

Detta är en del av Kulturell allemansrätt Malmö stad.