https://www.sagofenisadora.se/wp-content/uploads/Snövit.jpg

Dagboken

God fortsättning alla!!!

fredag 11 januari, 2013

Nu är glada julen slut och 2013 har börjat. Sagofen Isadora smider planer och planerar. 2012 var det Bebisteater, Drömmen om midsommar och Tummelisa m. fl. föreställningar. Tack alla underbara barn som jag har fått möjlighet att träffa. Och tack alla fina och trevliga arrangörer.

Min första föreställning i år spelar jag på Staffanstorps bibliotek kl 10.30 den 19 januari. Välkomna!

Under våren 2013 kommer jag att spela mycket i Uddevalla, en hel del i Göteborg. Andra ställen är Gislaved och Alvesta. Jag kommer spela i flera städer i skåne och på både områdesbiblioteken och stadsbiblioteket i Malmö.

Föreställning som kommer att spelas är bl.a. Ballong på gång och Tummelisa och Aaooii

Här ser ni teckningar som barn har ritat efter att de varit på  föreställningen Tummelisa på Österängens bibliotek i Jönköping.