https://www.sagofenisadora.se/wp-content/uploads/Snövit.jpg

Dagboken

God jul kära fina publik och kära fina arrangörer

måndag 14 december, 2015

Tack för detta fina Sagofe år. Jag vill tacka alla som jag samarbetat med

Johanna Skobe som har regisserat Babyspace

1395871_10152990366173319_1390308246714693185_n Hon är skådespelare, regissör och gestaltterapeut. Sedan examnen från Teaterhögskolan i Stockholm har hen både frilansat på bl.a. Ung scen öst, Riksteatern, Dramaten och drivit egna kulturrådsstödda projekt inom scenkonstplattformen Bastardproduktion. Nästa stora projekt inom Bastard, Lyckliga i alla sina dagar, kommer spelas på Unga Klara hösten 2016. Babyspace är hens första samarbete med Josefina Karlsson Vergara.

 

lisa5

Lisa Pedersen har gjort musiken i Babyspace. Hon är född 1981 i Varberg. Verksam som frilansande musiker, kompositör och musikproducent. Skriver och producerar musik för tv, teater, film och populärmusikaliska sammanhang. Är även fast medlem i musikteatergruppen Jag Är Här Nu! som 2008 tilldelades Barnteaterakademins manuspris.

 

 

ElinKristine JohanssonElin Christine Johansson har gjort dekor till Babyspace. Hon är konstnär verksam på Österlen. Har gått flera utbildningar bl.a. Tillskärarakademien,Malmö 1992, Österlenskolan för konst och design, Simrishamn 2009-2011,Dramatiska Institutet Sthlm ”Teater- och filmkostymens historia” 2003. Jobbat som kostymör på flertal föreställningar både i Uppsala och Malmö.

 

Helene Gerhard gör de flesta av mina bakgrunder och rekvisita. Hon har sytt flera av kostymerna. Det är alltså hon som gjort bakgrund och rekvisita till Space, Sagodetektiven Isadora och kattmysteriet, En kul julsaga. Helene Gerhard jobbar som arbetsterapeut. Sagofen Isadora och Helene har samarbetat i 10 år.

 

 

 

Magnus Ödéhnmagnus ödéhn har varit regiöga till föreställningen Space. Han arbetar annars som skådespelare i teatergruppen Obanteatern. De är liksom Sagofen Isadora en uppsökande teater med bas på Barnens Scen i Malmö.

 

 

 

tito

 

Hector Vergara har gjort melodin till sången i Sagodetektiven Isadora och kattmysteriet samt melodin i sången i Space. Hector Vergara är min make och han har gjort en hel del melodier som använts i många föreställningar. Han gör egen musik. Rockpoplåtar. Han jobbar på hemtjänsten.

 

 

Jag vill tacka alla som kommit och tittat på någon av dessa 200 föreställningar som spelats under 2015. Och alla som arrangerat föreställningarna. Ingen nämnd ingen glömd. Alla jag hyrt scen av. Alla som stöttat mig på olika sätt. Jag vill tacka min man och mina barn. Min mamma och pappa. min syster och min bror. Jenny Grönvall och Linnea och Sally. Lotten Roos. Veronica Sinclair. Folkmanis handdockor (Pian Sjöberg). Live media group.

2016 kommer Sagofen Isadora turnera runt i Sverige. Snart är spelschemat färdigt. Ny föreställning; Vinterhäxans ägg är på gång och ni som missade Sagodetektiven Isadora och kattmysteriet så kommer den spelas på Barnens Scen i Malmö. 29 februari, 21 och 22 mars 9.30 och 10.30

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Jenny Bild