https://www.sagofenisadora.se/wp-content/uploads/Snövit.jpg

Dagboken

Här skrivs det och repeteras

måndag 17 juni, 2013

Sagofen Isadora vill önska alla en trevlig sommar och tacka för den här underbart fina vårterminen. Några av er kommer jag träffa igen och andra kommer jag träffa till nästa vår (det är några som redan bokat in våren 2014). Just nu repeterar jag Hans och Greta, Hej trottoar! och strax ska vi sätta tänderna i Kärlekspojken genom min andra grupp Frau Division, www.fraudivision.se

Under sommaren ska vi spela Drömmen om midsommar i folketspark den 22 juni klockan 13 och 16, kom, kom, kom. Ni som inte har sett föreställningen, passa på nu. Sen spelar jag Tummelisa under Sagoträdet utan för Helsingborgs stadsbibliotek den 6 juli klockan 13.30. Och sen spelar jag i Eslövs församling samt Barkåkra församling den 2 och 16 juli. Det blir Fina fisken och Tummelisa.

Glad midsommar!