https://www.sagofenisadora.se/wp-content/uploads/Snövit.jpg

Dagboken

Nu är vårterminen i gång och Sagofen Isadora är i gång idag 8 januari

onsdag 8 januari, 2014

God fortsättning!

Julen har varit snöfri här i Malmö. Under 2014 kommer jag med en ny föreställning. Snövit, premiär april 2014.  För åldrarna 4-6 år på temat: Vara söt. Jag och min sömmerska Helene Gerhard som syr mina bakgrunder har varit och handlat tyg. Det blir vitt som snö, rött som blod och svart som ebenholts. Från och med april kan denna föreställning bokas. Jag har också repeterat in en av mina äldre föreställning som jag inte spelat på länge men som har varit omtyckt. Det lilla ledsna spöket. Jag kommer i dagarna ut med våren 2014s spelschema. Det blir mycket i Skåne och Västra Götaland och något i Småland. Jag ser mycket fram emot våren och att få träffa er igen eller för första gången.