https://www.sagofenisadora.se/wp-content/uploads/Snövit.jpg

Dagboken

Ny bokningskalender.

måndag 17 augusti, 2020

Hej alla!

Sagofen Isadora är tillbaka. Hoppas ni alla mår bra och inte smälter bort i värmen. Covid-19 har ju skakat om hela världen och det är inte över än. Föreställningar sätter i gång nu i augusti och jag och arrangörerna ser till att det är säkert för er att besöka. Det kommer inte vara lika många i publiken,flera arrangemang är utomhus. Man sitter inte lika nära varandra. Jag kommer att arrangera Sagofredag på Lokstallarna. Dessa bokar man via Kulturcentralen https://www.kulturcentralen.nu/. Jag släpper bara in 12-15 personer och det finns handsprit vid ingången. sällskap som känner varandra kan sitta tillsammans.

Som ni ser finns det nu ett nytt bokningssystem. Ni fyller som vanligt i formuläret men som tillägg kan ni nu se i kalendern om den dag ni vill boka är ledig eller ej.

Jag har också en ny medlemssida. Den kommer att lanseras inom kort.På den kan man se klipp från olika föreställningar, titta bakom scenen och träffa alla dockor som sagofen har i sin lokal. Det kommer finnas dramaövningar och berättade sagor. För privatpersoner 100-150 kr i månaden. För förskolor, skolor och bibliotek 300-400 kr. Man binder inte upp sig utan prenumerationen sträcker sig från det datum man blir medlem och en månad framåt. Ett tips är att bli medlem i början av månaden för jag byter innehåll första veckan varje ny månad.