https://www.sagofenisadora.se/wp-content/uploads/Snövit.jpg

Dagboken

sagodrömmar

söndag 17 december, 2017

Tack alla för en jättefin höst. Nu lackar det mot jul och Sagofen Isadora har två nya föreställningar till våren.

Den första heter Sagodrömmar och handlar om att sova och drömma. Sagodrömmar uppstod av att en pojke som brukar komma ofta på mina föreställningar frågade om jag kunde gör en teater om att sova. Självklart, svarade jag och nu är det klar att spelas under våren och hösten 2018. Tack Sebastian och hans mamma Jane. Trogna teaterbesökare. Sebastian var 5 månader första gången han var på en föreställning. Nu är han 5 år.

Den andra föreställningen spelas i slutet av våren och handlar om demokrati. Bara en liten pingisklubb heter pjäsen och riktar sig till åldrarna 5 och 6 år. Handlar om en mamma som startar en pingisklubb i huset. Men vem ska bestämma? Och vilka ska få vara med? Och vilka regler ska gälla?

Den sista pjäsen har smygpremiär 18 december på Angereds bibliotek. Den heter Önskebrunnen. En föreställning om Nettan som känner sig ensam. Hon har ingen att fira jul med. Hennes lilla barnbarn Hanna bor långt bort. Men på vägen hem från jobbet träffar hon en nallebjörn som vet att det finns en önskebrunn. En brunn där Nettan kan önska sig vad hon vill. Detta är en julföreställning som går att boka i november-december 2018.