https://www.sagofenisadora.se/wp-content/uploads/Snövit.jpg

Dagboken

Sagofen is back!

tisdag 26 augusti, 2014

Hej alla!

Nu är semestern slut och äntligen ska Sagofen Isadora ut och spela igen. Den här hösten ska bli väldigt spännande och rolig. Jag ska tillbaka till flera ställen där jag varit tidigare och besöka några för första gången. De föreställningar som kommer att spelas mest är Det lilla ledsna spöket och Snövit. Men jag kommer också spela mina föreställningar för bebisar; Aaooii och Hej trottoar! Jag ska också (vilket glädjer mig mycket) samarbeta med Angreds bibliotek och Blåstället i ett projekt som handlar om filosofi för barn. Jag har gjort en föreställning som handlar om barns rätt till sina känslor som jag tycker är viktigt att ha tillgång till när det ska filosoferas och tänka kring de stora frågorna i livet. Föreställningen heter ”Får Mimmi var ledsen?”. Jag kommer att lägga ut mer information om den lite längre fram i höst.  Spelschemat färdigt och utlagt på hemsidan (under fliken spelschema). Läs igenom och se så att det stämmer med era bokningar. Ska bli så kul och träffa er igen i höst. Kram från Sagofen Isadora