https://www.sagofenisadora.se/wp-content/uploads/Snövit.jpg

Dagboken

Sportlov i Malmö- men inte för sagofen Isadora

måndag 18 februari, 2013

Förra veckan var jag i Åkarp och Arlöv. Väldigt fin publik. Jag kom tillbaka till Öckerö igen. Jag var där och spelade för 9 år sen. Men jättekul och komma tillbaka.Träffade  en ny arrangör som var mycket trevlig. Jag hoppas på samarbete i framtiden. Sedan var min kollega Lisbeth Hagerman och jag och spelade Mm Mm för bebisar i Karlshamn. Ett kärt återseende, Karlshamn ligger mig varmt om hjärtat. Klostergårdens och Bjuvs bibliotek fick besök av Tummelisa. Och det var otroligt fin publik på båda ställena. Den här veckan ska jag börja min Uddevalla turné. Dalaberg på tisdag, Norgården på onsdag och Ljungkile bibliotek på fredag. På torsdag är jag tillbaka i Tuve med krokodilen i filen. Den spelas på en förskola i området. På lördag är det Kortedalas bebisar som ska få gå på teater på biblioteket. Så ser Sagofen Isadoras vecka ut.