https://www.sagofenisadora.se/wp-content/uploads/Snövit.jpg

Dagboken

Tack Göteborgs dramatiska teater för tre fina gästspelsdagar

tisdag 9 april, 2013

Den 2, 3 och 4 april spelade jag Aaooii på Göteborgs dramtiska teater www.goteborgsdramatiska.se . Sedan hade jag teaterlek i Kirseberg. I lördags spelade jag Å,oj på Tommelilla bibliotek. Denna veckan spelade jag Å,oj på öppna förskolan svenska krykan i Staffanstorp. Idag var det Flyg fula fluga flyg på Landskrona stadsbibliotek. Turné i Västra Götaland börjar denna veckan. På onsdag spelar jag Fina fisken på Olsfors bibliotek. På torsdag spelar jag Aaooii på Uddevalla stadsbibliotek. På fredag spelar jag Tummelisa på Norgårdens bibliotek och samma föreställning på lördag fast på Uddevalla stadsbibliotek.

Nu börjar det bli dags att boka in hösten.Här är affischbild till ”Hej trottoar!” och ”Hans och Greta”